Rob voert een “psychologisch” gesprek met Kevin

Rob voert een “psychologisch” gesprek met Kevin

De vloer is bijna klaar, de markt is achter de rug en de rust keert weer redelijk terug in de loods. Rob wil van deze gelegenheid gebruikmaken om zijn mede bewoners iets beter te leren kennen, om te beginnen met Kevin. De twee heren nemen samen plaats in het cordwood en Rob vraagt hoe het met Kevin gaat. Kevin antwoordt dat hij zich een beetje verdrietig voelt, na het nieuws van gisteren dat Gina binnenkort Utopia zal verlaten. Maar over het algemeen voel ik mij prettig in Utopia. Rob geeft Kevin vervolgens een compliment, want de markt was top geregeld. En als ik dan zie dat je de volgende markt meteen weer oppakt, chapeau! voegt hij er nog aan toe. De twee praten gezellig verder over zowel de leuke als de minder leuke dingen in Utopia. Rob stelt zich op als een soort psycholoog en komt erachter dat Kevin warmte mist in de groep. Kevin voelt een bepaalde soort spanning en volgens hemontbreekt het aan respect voor elkaar. Kevin heeft het gevoel dat hij met individuen samenwoont en mist saamhorigheid in de groep. Ondertussen maakt Rob notities en Kevin vindt het een erg aangenaam gesprek. Hij voelt zich ontspannen en er wordt veel gelachen in het cordwood.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *