Bewoners evalueren de nieuwe structuur Utopia 4.0

Bewoners evalueren de nieuwe structuur Utopia 4.0

Jessie heeft op de zoemer gedrukt om alle bewoners bij elkaar te krijgen. Niemand weet wat er gaat gebeuren en Jacco merkt op dat hij bang wordt nu je in pak loopt.

Rob neemt vervolgens het woord en zegt dat ze gaan evalueren. Hij doelt op de eerste maand van Utopia met de nieuwe structuur Utopia 4.0 benaamd. Volgens Rob is het een revolutionaire maand geweest en de trein van succes gaat maar door en door. Ik ben blij dat iedereen is ingestapt benadrukt hij. Jessie vergelijkt vervolgens januari van dit jaar met vorig jaar. Wat opvalt is dat alleen de markt al een paar duizend euro meer heeft opgeleverd. En ook de webwinkel heeft een flinke boost gehad, van € 2.100,- naar € 19.000,-. In z’n totaliteit is er de afgelopen maand ruim zeventien duizend euro winst gemaakt. Een applaus voor ons allemaal voegt Jessie eraan toe. Er klinkt applaus en de bewoners zijn trots op deze goede cijfers. De ondernemers willen de rest motiveren om op deze manier door te gaan. De nieuwe structuur lijkt dus een goede stap te zijn geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *