Romy en Kevin vinden Rob maar een verdacht persoon

Romy en Kevin vinden Rob maar een verdacht persoon

Vanmiddag heeft Rob met Kevin als Romy een diepgaand gesprek gevoerd. Het bleek bijna een psychologisch gesprek. Hij vroeg hen hoe het met ze gaat en heeft geprobeerd de twee in een gesprek beter te leren kennen. Ook heeft hij de twee inktvlekken en tekeningen laten zien, waarbij hij graag hun associaties wilde horen. Romy zoekt Kevin na haar gesprek met Rob op om hem te vragen hoe hij het gesprek heeft ervaren. Ik vond het een soort crime scene investigation, en ik wil weten wat hij van plan is zegt Romy tegen hem. Het wordt al snel duidelijk dat het gesprek veel heeft losgemaakt bij beiden. Kevin vertelt vervolgens wat Rob aan hem gevraagd heeft, maar weet niet direct wat zijn bedoelingen zijn. Het is een bijzondere man reageert Romy. Net een psycholoog aldus Kevin, terwijl de twee terug naar de loods lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *