Karin wordt stront ziek van Jacco

Karin wordt stront ziek van Jacco

Een kleine ruzie in Utopia! Dit keer tussen Jacco en Karin. De twee kunnen het goed vinden maar vandaag even wat minder. Stress lijkt de grote oorzaak te zijn.

Terwijl Jacco druk bezig is met de nieuwe vloer staat Karin in de keuken om voorbereidingen te treffen voor de eters van Karin&Co. Een uur voordat de eters arriveren besluit Jacco om Karin te gaan helpen. Even gezellig Karin helpen met de voorbereidingen zegt hij vrolijk tegen Billy en Britt. In de keuken aangekomen merkt Jacco al snel dat het minder gezellig is. Karin heeft nogal wat stress. Dit omdat er volgens haar nog veel moet gebeuren. En daar komt nog eens bij dat er geen ruimte is om te eten omdat de vloer wordt gedaan. Dat komt wel goed hoor reageert Jacco. We hebben nog een uur. De geruststellende woorden van Jacco hebben niet het gewenste effect. Karin laat weten dat ze het graag goed wil doen. Jacco raakt hierdoor geïrriteerd en zegt dat hij ook druk bezig is met de vloer. Dit vindt Karin op haar beurt weer vervelend. Dan kook ik niet meer met jou, want dit vind ik gewoon niet fijn antwoordt ze. Dan is dit lekker de laatste keer, Karin antwoordt Jacco terwijl hij boos wegloopt. Ik word stront ziek van jou! roept Karin hem nog na waarna ze geïrriteerd achterblijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *