Gina en Victoria kijken terug op Gina’s Utopia avontuur

Gina en Victoria kijken terug op Gina’s Utopia avontuur

Afgelopen avond liet Gina weten dat ze Utopia binnenkort zal verlaten. Haar mede bewoners hadden dit niet verwacht en Kevin en Victoria hadden het erg zwaar. De twee kunnen het namelijk goed vinden met Gina en zullen haar erg gaan missen. Vandaag trekken Victoria en Gina zich terug in de safe zone en kijken ze samen terug op Gina’s Utopia avontuur. Ook bespreken de twee Utopia zoals het nu is. Victoria overspoelt Gina met complimentjes. Zo is ze trots op de vrouw die Gina is geworden en blij dat Gina gisteren, ondanks alle spanningen van de laatste tijd toch aan haar prinsessendag heeft genoten.

Vervolgens komt de presentatie van Jessie ter sprake. In deze presentatie vertelde Jessie hoeveel geld er de afgelopen maand is verdiend in vergelijking met januari van vorig jaar. Het stoort Victoria dat Jessie uitspraken doet over een periode waar hij niet bij is geweest. Daarbij vinden de twee dames het belachelijk dat hij het verdienen van geld als maatstaf neemt aangezien er in die periode nog veel gebouwd werd. Gina en Victoria kletsen nog even door en uit dit gesprek wordt duidelijk hoezeer ze op één lijn liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *