Romy wil met Cemal overstappen naar de ondernemers

Romy wil met Cemal overstappen naar de ondernemers

Romy vraagt aan Cemal of hij even mee wil lopen naar de caravan voor een gesprek. Ze wil hem namelijk iets belangrijks vragen.

Cemal heeft geen idee wat Romy wil vragen en neemt plaats op hun bed in de caravan. Romy begint te vertellen en zegt dat ze alle twee van shoppen houden en ik weet dat sommige ondernemers wel vier of vijfhonderd euro hebben. En dat is natuurlijk als minimalist wel anders. Romy en Cemal werken hard aan hun nieuwe product en zijn ervan overtuigd dat dit goed zal lopen. Enfin, op naar de grote vraag van Romy. Ik denk dat wij het beste tot ons recht komen bij de ondernemers. Zullen wij samen, als duo, overstappen naar de ondernemers? Cemal schudt direct zijn hoofd. Nee, dat doe ik niet antwoordt hij.  Ik wil niet met de ondernemers geassocieerd worden en vindt het verdienen van geld geen goede motivatie voegt hij eraan toe. Romy benadrukt dat het haar niet alleen om shoppen gaat. Ik vind dat ik er meer voor terug krijg als ik een product als ondernemer op de markt breng dan dat ik het als minimalist doe. Cemal houdt echter voet bij stuk, maar zou het geen probleem vinden als Romy alsnog besluit over te stappen. Romy geeft aan dat zij niet zonder hem zal overstappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *