Gaat Ivan valentijn boeketten voor de huidige bewoners bezorgen?

Gaat Ivan valentijn boeketten voor de huidige bewoners bezorgen?

Het is bijna 14 februari, Valentijnsdag. Samen met Bas zijn Cemal en Jacco op het idee gekomen om Valentijn boeketten te verkopen. Deze bloemen moeten natuurlijk wel bij de juiste persoon bezorgd worden. Bas kwam dan ook op het idee om Ivan te vragen als bezorger. Afgelopen avond kreeg Bas een reactie in een mail van oud bewoner en Utopiaan van het jaar 2015.  Bas opent de mail en leest de reactie van Ivan hardop voor. Ivan laat weten enthousiast te zijn over het idee van Bas en wil er graag meer van weten.  Ook grapt hij dat het Bas wel erg veel gaat kosten als hij hem als bezorger wil. Enthousiast roept Bas naar zijn mede bewoners dat hij een mail van Ivan heeft. Om vervolgens nog eens voor te lezen wat hij schreef. Zal Ivan binnenkort weer terugkeren naar de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 12:19

    Ha ha zou wel een mop zijn Ivan terug ik ben ervoor hoor.
    Goede leider en hij zal die grote monden van die 3 bazen wel snoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *