Britt mist een groepsgevoel in Utopia

Britt mist een groepsgevoel in Utopia

Afgelopen avond hadden Britt en Victoria een gesprek over de presentatie die Jessie gisteren hield. Volgens Victoria gaat het misschien beter met Utopia op financieel gebied maar op sociaal vlak valt nog veel te winnen. Britt is het helemaal met haar eens. De manier waarop Jessie en Boyd te werk gaan staat mij niet aan. Ik ben een echte ondernemer, en ik houd van geld verdienen, maar ik vind het groepsgevoel ook heel belangrijk voegt ze eraan toe. Ik heb het gevoel dat de mannelijke ondernemers zorgen voor een tweedeling in de groep. Dit vind ik jammer. Ook Victoria vindt het pijnlijk om te zien hoe de groep met elkaar omgaat. Er hangt spanning in de loods en er is geen sprake van één hechte groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Karel at 10:29

    Nu hebben. Jullie de kans die hebberige kloojo onn onbeschofte en ongemanierde jessie er uit te stemmen geef hem allemaal 3 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *