Jessie en Boyd bespreken de aankomende stemronde

Jessie en Boyd bespreken de aankomende stemronde

De stemronde komt er weer aan en de gesprekken hierover beginnen langzaamaan weer over te gaan. Zo ook deze morgen, Jessie en Boyd hadden het erover. Jessie denkt dat hij veel stemmen zal krijgen. Ook is het in het verleden vaak gebleken dat degene met de meeste stemmen daadwerkelijk door de nieuwste bewoner naar huis wordt gestuurd. Hij denkt dat als de meeste ondernemers op één bewoner stemmen en er een ondernemer binnenkomt, diegene met de groep mee zal gaan. Mocht er dus een minimalist Utopia betreden hebben we wellicht een klein probleempje voegt hij eraan toe. Ze zijn in minderheid maar volgens de twee is de kans klein dat er geen minimalist binnen komt. Denk jij dat Jessie gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. nans at 12:29

    Ja wat een nare mensen om continu achter iedereens rug te kletsen, laat zien hoe slecht ze zelf in hun vel zitten. En dan die rob die doet alsof ie een psychiater is, arme romy! Dat ze nog met die man gaat zitten praten, ongelooflijk!

  2. Elly at 15:32

    Ja… mee eens….Jessie, Rob en Boyd op de bank…..zou mooi zijn… maar ik denk niet dat de bewoners dit durven…Ze zijn te bang voor deze mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *