Utopia heeft voortaan een eigen “drank winkel”

Utopia heeft voortaan een eigen “drank winkel”

Tegenwoordig moeten alle bewoners zelf hun drank betalen. Dit omdat er dan onbezorgd voer voor de koeien kan worden aangeschaft. Victoria heeft daarom een “drank winkel” in het leven geroepen.

Aan de groep vertelt ze dat deze “winkel” elke vrijdag van twaalf tot één geopend zal zijn en de bewoners voor de hele week hun boodschap kunnen doen. Wat later gaat ze in deze winkel staan naast de gevulde drank kast. We zijn openen zegt ze enthousiast. Echter komen er niet heel veel bewoners op af.  Billy loopt wel langs en reageert niks te willen kopen. Ook Britt slaat de drank af. Romy is echter wel geïnteresseerd en neemt voor Cemal en haarzelf een wijntje mee, net als Kevin. Ik heb liever te veel dan te weinig zegt Karin vervolgens, terwijl ze een aantal flessen uit de kast pakt. Ook Jacco koopt een voorraadje in en laat het flesje prosecco in de kast niet staan. Iedereen voorziet de flessen van een sticker met hun eigen naam erop. Is dit een goede oplossing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *