Jessie en Britt hebben een gesprek over de ontwikkeling van hun eigen ondergoed lijn

Jessie en Britt hebben een gesprek over de ontwikkeling van hun eigen ondergoed lijn

Jessie wil een boxershortlijn opzetten, maar hij heeft ook aan de vrouwen gedacht en heeft Britt daarom bij zijn plan betrokken. De twee hebben zojuist een bespreking gehad over hun ondergoed lijn.

Ze hebben Patricia uitgenodigd en zij vertelt de twee alles over het ontwikkelen van eigen ondergoed. Met een private label bepalen jullie hoe iets eruit komt te zien, dat leveren jullie ons aan. Dan gaan wij er mee aan het werk. Om welke artikelen gaat het en welke kwaliteit? Als ik dat weet kan ik een offerte maken legt ze verder uit. Britt en Jessie knikken en luisteren aandachtig. Vervolgens kan Patricia een heel aantal samples laten zien om het verschil in kwaliteit, kleur en model te laten zien. Het is duidelijk dat Britt en Jessie beide voor topkwaliteit willen gaan. Het is nu aan de twee om te ontwerpen wat zij op de band van de boxers en tops willen hebben. Britt en Jessie nemen afscheid van Patricia en zijn beide erg enthousiast over het gesprek. Super chique zegt Britt. Ze wachten de uiteindelijke offerte af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *