Romy gaat één maand proef draaien bij de ondernemers groep

Romy gaat één maand proef draaien bij de ondernemers groep

Romy loopt al enkele dagen te twijfelen, gaat ze naar de ondernemers groep of niet? Uiteindelijk heeft ze een besluit genomen en roept dan ook de minimalisten bij elkaar om haar besluit te delen.

Romy gaat samen met Victoria en Bas in de safe zone zitten. Jullie hebben al gehoord dat ik erover nadenk om over te stappen naar de ondernemers begint ze haar verhaal. Ik wil graag beloond worden met datgene waar ik hard aan werk en ik kom vaak geld tekort. Ik zal wel geld apart blijven zetten om geld in te zamelen voor het vogelhospitaal voegt ze eraan toe. De eerste maand zal ik proefdraaien bij de ondernemer gaat ze verder.

Bas lijkt te twijfelen aan haar besluit. Vervolgens vraagt hij hoe het met haar hoeden gaat. Daar wilde je ook constant mee bezig zijn. En toen wilde je bodystockings. Jessie noemt niet voor niks die proeftijd. Als je niks verdient, lig je eruit benadrukt hij. Romy geeft Bas gelijk, daarom wil ik bij de ondernemers. Omdat ze daar zorgen voor een stok achter de deur. De druk is dan groter. Ook Victoria weet niet of dit de beste keuze is voor haar. Maar Romy is volgens haar vrij om te gaan en staan waar ze wil. Dan komen ook de rest van de minimalisten er bij en Romy verzekert de groep dat zij altijd hetzelfde tegen de minimalisten zal blijven doen. Jacco vindt het mooi van Romy dat zij deze keuze heeft gemaakt. Ze zal hier veel van leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *