De vloer in Utopia is eindelijk helemaal af!

De vloer in Utopia is eindelijk helemaal af!

De bewoners hebben na drie jaar de vloer in de loods aangepakt. Met enige hulp is het project uiteindelijk volbracht.

Er is flink gewerkt door de bewoners, de oude vloer moest eerst verwijderd worden. Toen die klus eenmaal was geklaard, was het tijd voor deel twee van het project. Met wat hulp van de mannen van Stauf kon de nieuwe parketvloer worden gelegd. Gewapend met emmers lijm hebben zij de bewoners instructies gegeven over hoe ze te werk moesten gaan. Het leggen van de vloer bleek heel gemakkelijk te gaan en al snel was de loods voorzien van een nieuwe vloer. Op de lijmresten her en der na waar een medewerker de bewoners nog op aansprak. Enfin de vloer is ook nog verzien met speciale vloerolie om vuil en krassen zoveel mogelijk te voorkomen. Waardoor de vloer nu ook geschikt is voor de evenementen. De make-over van de loods is nu helemaal klaar. De bewoners kwamen bij elkaar om daar eens stil bij te staan. Wat vindt jij van de nieuwe look?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Petra at 18:47

  Als je Google op parket Utopia dan kom je bij een bedrijf uit, die rekent 29.95€ per m2. Dat is genoeg lijkt me, ze zitten door het hele land met het parket. Denk dat het gratis gelegd is, zo’n grote reclame krijgen ze ermee terug. Ik heb voor ons eigen huis al even gekeken?

 2. Joke at 17:51

  Ik vind de vloer mooi geworden, maar inderdaad, is die vloer nu gekocht of beschikbaar gesteld door het bedrijf dat hem geleverd heeft ? Daar hoor je niets over.

 3. maria at 16:05

  klopt helemaal dik, hoop ooit nog mee te maken dat de utopia paspoort houders mogen stemmen wie er uit gaat, en niet de utopianen want die enkele weten er altijd in te blijven.

 4. Dik at 15:48

  Wat heeft Boyd Billy en Jessie aan de vloer gedaan. Wel geld opstrijken over de rug van de minimalisten. Niets kopen van deze drie galbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *