Romy is geïnaugureerd als ondernemer

Romy is geïnaugureerd als ondernemer

Romy heeft na flink twijfelen mede gedeeld dat ze een overstap gaat maken naar de ondernemers groep. Niet iedereen reageerde even positief maar de proef periode is een feit. Daarom kwam de groep ondernemers bij elkaar. Want het is tijd voor de inauguratie. De aanwezigen nemen plaats op de banken en Romy mag als enige op de tafel staan. Vervolgens legt de blondine de eed af. Ik beloof plechtig naar eer en geweten dat ik mijn taak als ondernemer met daadkracht zal uitvoeren. Dat beloof ik. Zegt de nieuwe ondernemer. Vervolgens moet ze haar handtekening onder een contract zetten en dan behoort ze officieel tot de ondernemers groep. Denk jij dat dit een goede stap is die Romy heeft gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 09:21

  aan het pakje geld bij jessie gaat er genoeg in zak van boyt en jess waarom gordijn dicht doen kijkers zien het toch wel.is jess wel zo eerlijk 3x buiten eigen zaak op de fles gegaan rede wie weet.door rob nu geld erg belangrijk bij 4 personen en deze dame merk straks wel domme fout overstap,

 2. annelies at 00:25

  vanavond heb ik een stukje utopia op tv gekeken nadat romy met jessie had gepraat in het safehouse kwam boyd eraan jessie pakte een stapel bankbiljetten en begon het geld te tellen of hij het nu aan het verdelen was? romy hebben zij geaccepteerd zodat zij een meerderheid hebben met stemmen. kan je nagaan wat een verdeeldheid er is als de ondernemers niet op elkaar mogen stemmen ?

 3. Rina at 21:28

  Ben het helemaal met Dik eens hoe ze neer kijken op de andere bewoners ze laten aan heel Nederland zien hoe het niet moet , neerkijken op mensen die minder verdienen.
  Wat respectloos. Kan je zien wat geld met een mens kan doen.

 4. Dik at 20:12

  Een eed afleggen voor als je ondernemer wil worden. dit kun je toch niet menen. Ze lopen elkaar belachelijk te maken M.n. Boyd en Jessie en Billie die alles aan elkaar liegt en ook nog zeggen dat ze dan niet op de ondernemers mag stemmen. Boyd, Jessie en Billie alle drie er uit. Trouwens Rob vertrouw ik ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *