Billy en Romy hadden ruzie om een tuinbroek

Billy en Romy hadden ruzie om een tuinbroek

Afgelopen avond kwam er een nieuwe voorraad kleding binnen in Utopia, waaronder het nieuwe product van Billy, de tuinbroek. Om Billy te stimuleren wil Victoria betalen voor het eerste exemplaar. Romy trekt er vol enthousiasme een aan. Ik heb een nieuwe broek! roept ze blij. Ze heeft kort hiervoor afgesproken er een te kopen voor een vriendenprijsje. Echter denkt Billy daar toch ineens weer anders over. Ik kan het niet maken om jou er een te geven als Victoria er flink voor wil betalen voegt ze eraan toe. Romy is verbaasd en er ontstaat een discussie. Daar komt ze nu mee als ik hem aan heb zegt Romy uiteindelijk als ze geïrriteerd wegloopt. Wat later komt Billy wederom terug op haar beslissing. Ze besluit de twee er allebei een te geven. Dit allemaal ter promotie van dit nieuwe product. Dat bespaart me weer 100 euro grapt Victoria. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:05

    100 euro voor een tuinbroek, wat een afzetterij.
    Misschien voor 20 euro in gekocht en de rest winst.
    Dat er mensen zijn die dat er voor over hebben
    Koop zelf z’n broek spatjes verf erop klaar is kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *