Romy wil de koeien laten dekken

Romy wil de koeien laten dekken

Een nieuwe dag is begonnen in het beloofde land wat Utopia heeft. De ochtend is alweer bijna voorbij. Romy is opgestaan met een idee, ze wil de koeien laten dekken. Ze moet de details nog wel uitwerken, maar na het bezoek van de boer vanmorgen is ze op het idee gekomen om te handelen in kalveren. Hij vertelde haar dat een kalfje zo een vijf tot zeshonderd euro oplevert. Maandag zal ze haar idee voordragen in het centraal. Voor de slacht doe ik het natuurlijk niet! zegt ze tegen Ramona. Jessie vangt het gesprek op en is natuurlijk nieuwsgierig. Romy gaat handelen in koeien roept Ramona enthousiast tegen Jessie. Romy schiet in de lach en legt uit waar ze het met Ramona over had. Jessie is op zijn beurt bang dat ze de kalfjes dan uiteindelijk te schattig vinden om door te verkopen. Romy lacht. Ze moeten dan wel voor de melk blijven leven aldus Jessie. Ze houden het graag diervriendelijk. Wat vindt jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:07

    En weer hoorde Jessie weer wat Romy zei, staat hij elke keer nu af te luisteren
    Heeft hij niets beter te doen dan elke keer af te luisteren.
    Of was hij ook op dit idee gekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *