De eerste ondernemers vergadering van Romy

De eerste ondernemers vergadering van Romy

De ondernemers groep heeft weer een vergadering gehad. In dit bericht lees je terug wat er zoal besproken is.

Romy begint de vergadering en geeft alvast aan dat als boer Bertus komt voor de koeien, zij de vergadering zal moeten verlaten. Ramona neemt het gesprek over. Morgen is de roast! roept ze enthousiast. De rest klapt met haar mee, iedereen heeft er zin in. Ze gaat verder over haar merchandisewinkel en zegt dat Karin de griep heeft en dus niet kan helpen. Na de markt moet de winkel weer flink aangevuld worden en staan er een hoop dozen die leeg moeten. Romy biedt aan om haar te helpen, totdat zij Gina gaat helpen met het kinderfeestje wat op de planning staat. Ramona denkt dat er een druk apparaat bij moet komen en Britt haakt hier op in. Britt denkt namelijk dat ze het bedrukken zelfs moeten uitbesteden. Ik krijg het steeds drukker en wil mijn t-shirtlijn graag uitbreiden. Ook wil ik kwaliteit leveren en dit zal dan alleen maar beter zijn. Jessie vindt het een mooi experiment. Op dit moment verlaat Romy de vergadering, omdat ze met Cemal naar de koeien moet, de ondernemers vergaderen nog verder door. Als Romy weer terug is gekomen, meldt ze dat er een presentatie zal komen vanmiddag over haar nieuwe product, dan volgt er meer informatie. Boyd vraagt vervolgens of hij de kapsalon tijdens kan gebruiken als tattooshop, wanneer zijn penthouse wordt gebouwd en Gina vindt dat prima. De vergadering zit er op. Dat was mijn eerste ondernemersvergadering jongens roept Romy enthousiast. Alleen Billy is geërgerd, want zij had eigenlijk ook nog een mededeling. Ik zeg het de volgende vergadering wel voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *