Bas wil samenwerken met Britt

Bas wil samenwerken met Britt

Wat gebeurd(e) er op deze rustige zaterdag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Britt heeft haar eigen kledinglijn, shirts met een speciale quote. Van elke quote wordt maar een kleine oplage geproduceerd waardoor elk shirt een limited edition is. Bas wil graag samenwerken met haar. Britt richt zich voornamelijk op vrouwen en Bas wil zich als tegenhanger focussen op de mannen. Zo is er nu bijvoorbeeld een shirt met let him think he’s the boss voor vrouwen. Bas wil hier een shirt voor mannen aan toevoegen, met de quote be the boss. Verder staat er morgen een evenement op het programma. Namelijk RoastTopia. Team Boyd en team Ramona zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen.  Boyd en Bas treffen elkaar in de tattoo shop en nemen hun grappen door. Niet veel later gaan ook Ramona, Victoria en Kevin aan de slag. Zij trekken zich terug in de safezone. Voor Karin is deze dag wat minder. Ze ligt ziek op bed en ook Romy voelt zich niet helemaal lekker. Aan het begin van de middag zoekt ze daarom ook haar bed op. Cemal komt bij haar liggen en vraagt of hij iets voor Romy kan doen, maar ze wil gewoon even rustig bijkomen van de hoofdpijn. Cemal dekt haar in en verlaat vervolgens de vide. Ook Karin wordt goed verzorgd. Jacco komt zo nu en dan bij haar kijken en ook Boyd biedt de haar wat fruit en iets te drinken aan. We komen snel weer terug met nieuws uit Utopia, hou de site in de gaten! Of volg ons op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *