Jessie haalt een grap met net gekochte schoenen van Romy uit

Jessie haalt een grap met net gekochte schoenen van Romy uit

Rust in Utopia, er gebeurd niet extreem veel zoals je aan onze berichtgeving wel gemerkt hebt. Echter is er zojuist wel wat gebeurd wat we voor je zullen omschrijven.
Romy haar nieuwe schoenen zijn gearriveerd, maar wanneer ze de doos opent ziet ze dat er één exemplaar ontbreekt. Wie is de dader? vraagt ze teleurgesteld. Billy weet van niets en ook Bas ontkent. Hij vraagt lachend of Romy wel zeker weet dat zij twee schoenen heeft besteld en dit maakt hem verdacht. Steeds meer bewoners krijgen te horen over de verdwenen schoen en iedereen moet een beetje gniffelen, want Romy staat er immers om bekend dat zij vaak dingen kwijtraakt. Dit keer is de ze er  heilig van overtuigd dat iemand haar in de maling neemt. Alle bewoners die lachen zijn verdacht, maar niemand geeft toe. Op een zeker moment ziet Victoria aan Jessie zijn houding dat hij er iets mee te maken heeft. Ze tipt Romy en zij stapt op hem af. Hij ligt in een doos biecht Jessie vervolgens op, en Romy gaat snel verder met zoeken. Dit vindt ze leuk, spelletjes merkt Jessie op terwijl hij grijnzend toekijkt. Romy trekt ondertussen de ene doos na de andere doos open, maar de moed zakt haar al snel in de schoenen. Ze vraagt Jessie om een tip en hij zegt dat de schoen niet in de huiskamer ligt. Romy vertrekt meteen richting het oude kantoor en binnen enkele seconden vindt ze de eenzame schoen tussen in een doos naast de kledingrekken. Enthousiast vertrekt ze meteen naar de vide en trekt haar nieuwe aanwinst aan. Ze passen precies en Romy is hartstikke blij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *