Victoria en Jessie hebben ruzie tijdens het avondeten

Victoria en Jessie hebben ruzie tijdens het avondeten

De bewoners hebben weer lekker gegeten. Echter ging het er niet heel gezellig aan toe want er ontstond een ruzie.

Terwijl de bewoners één voor één opscheppen ziet Jessie dat Cemal een blok kaas aan het raspen is. Hij vraagt aan Cemal of deze wel voor de samenleving mag worden gebruikt. Cemal kijkt naar het blok kaas en zegt dat er geen afblijven op staat. Het is jong belegen vervolgd hij, en deze mag voor de samenleving worden gebruikt. Jessie pakt vervolgens zijn bord en vertrekt uit de keuken, maar Victoria kan het niet laten om nog een grapje te maken. Hij is altijd heel angstig, terwijl hij zelf altijd degene is die producten van de B&B opeet. Maar ik bemoei niet…Jessie keert zich vervolgens om en vraagt wat Victoria over hem zei. Victoria herhaalt haar uitspraak op een vriendelijke manier, maar Jessie reageert pissig. Hij legt uit dat hij het niet fijn vindt als mensen over hem praten als hij wegloopt, maar volgens Victoria moet hij kalmeren. Ik zeg het ook gewoon als je terugkomt, hoor. Kleutertje! Deze opmerking maakt Jessie nog bozer en er ontstaat een discussie. Victoria vindt het lachwekkend dat Jessie zich gedraagt als een stampend jong. En terwijl Victoria de hongerige bewoners helpt met het eten, vertrekt Jessie wederom uit de keuken. Zo schijtziek van het jong horen we Victoria nog zeggen. Hopelijk blijft het vanavond wat gezelliger in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Dik at 20:04

    Jessie vind het niet fijn dat ze over hem praten als hij weg loopt. Hoevaak zou hij dat doen over de bewoners als hem wat niet zint. Het wordt nodig tijd dat hij Utopia verlaat. Wat een viezerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *