Romy en Cemal willen vintage spijkerjassen opleuken en verkopen

Romy en Cemal willen vintage spijkerjassen opleuken en verkopen

Afgelopen avond presenteerde Romy en Cemal een nieuw product wat ze willen maken. De groep luisterde aandachtig naar de twee, want wat zijn ze van plan?

Romy vertelt met behulp van een powerpoint presentatie dat ze vintage spijkerjassen voor mannen en vrouwen willen maken. Vervolgens laten de twee wat voorbeelden zien van jassen die ze willen maken. Volgens Cemal zijn spijkerjasjes weer helemaal in de mode. De bedoeling is volgens Romy dat alles tweedehands ingekocht wordt. En ons logo wordt erop verwerkt, CR genaamd. Cemal vertelt dat tweedehands kleding ook pluspunten heeft. Het is duurzaam, betaalbaar voor de klant en nog eens beter voor het milieu. Ook worden er verschillende doelgroepen aangesproken. En mogelijk wordt er nog met lapjes stof gewerkt om de jassen op te leuken. Alle jassen zijn anders en dat maakt het exclusief. De twee willen voor dit project 4 a 500 euro investering aanvragen. Vervolgens wordt de presentatie afgesloten en hebben de bewoners tijd om eens goed erover na te denken. Wat vindt jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *