Vanavond staat RoastTopia op het programma

Vanavond staat RoastTopia op het programma

Na de presentatie van Romy en Cemal werd er nog flink doorgewerkt in Utopia. Vandaag staat namelijk RoastTopia op het programma. De loods werd dan ook omgetoverd voor dit evenement. Er werd een podium opgebouwd, stoelen en tafels neergezet en de rest werd aangekleed. Uiteindelijk na hard werken gingen de bewoners maar weer richting dromenland. Tijdens deze nieuwe dag zijn er nog altijd de laatste voorbereidingen gaande. Zo besloot Jessie alle dingen die nog moeten gebeuren met de rest te bespreken. Er moeten nog hapjes worden gemaakt voor de VIP gasten, de loods moet nog verder worden opgeruimd en de garderobe moet ook nog voorbereid worden. Jessie verdeelt vervolgens de taken en zorgt dat iedereen weet wat hij of zij moet doen vandaag. Nadat de groep een aantal vragen heeft gesteld is het voor iedereen duidelijk wat de bedoeling is. Iedereen gaat hard aan de slag, want RoastTopia moet natuurlijk een succes worden en vanavond is het al zover!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *