Roy Donders komt naar Utopia!

Roy Donders komt naar Utopia!

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Boyd kwam namelijk een leuk mailtje tegen van Roy Donders. Ook wel de stylist van het zuiden genoemd.

Hey zegt Boyd terwijl hij een mail leest. Hey, Roy Donders komt! Karin kijkt Boyd verbaasd aan en vraagt wat dan? Boyd leest vervolgens de mail door:

“Beste inwoners,
Ik ben trouwe fan van jullie. We kijken iedere avond naar jullie. Ik ben natuurlijk zelf een Brabander en wil deze carnaval met jullie vieren. Ik heb namelijk samen met Patty Brard een carnavalkraker gemaakt en het lijkt mij heel leuk om dit ten gehoren te brengen tijdens een door jullie georganiseerd carnavalsfeest. Aangezien jullie niet meer in een crisis willen komen kunnen jullie dit goed gebruiken dacht ik zo. Wat dachten jullie van vrijdag 17 februari, uurtje of zeven? ”

Te gek reageert Billy en ook Britt vindt het super leuk. Karin die er ook bij zit richt zich op Romy. Heb je het gehoord? We gaan carnaval vieren! Oh leuk antwoordt Romy. Met Roy Donders voegt Karin eraan toe. Oh echt stamelt Romy, wat leuk. Hij is wel een lache kerel trouwens. Maar er komt nog een bekende Nederlander naar Utopia. Wel tijdens een ander evenement. Niemand minder dan Bonnie St Claire. Zij zal optreden tijdens VALENTINE PARTY wat 11 februari plaats zal vinden. Denk jij dat beide evenementen aan zullen slaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *