Ramona wil de eerste die tienduizend euro verdiend naar Las Vegas sturen

Ramona wil de eerste die tienduizend euro verdiend naar Las Vegas sturen

Afgelopen avond hadden Ramona, Boyd en Jessie een gesprek over  de groep en het verdienen van geld. Boyd zegt dat Ramona een flinke duit in het zakje doet met haar streetwear winkel en hij geeft haar daarom een compliment. Ramona krijgt een lach op haar gezicht en zegt dat ze een plannetje heeft. Een positief plan. Vervolgens legt ze uit wat haar bedoeling is.

Dit is een plan wat ervoor gaat zorgen dat iedereen keihard gaat ondernemen. Ik wil naar Las Vegas gaat ze verder. Boyd en Jessie moeten hier hard om lachen, en Ramona vervolgt haar verhaal.Ik wil dat de bewoner die als eerste tienduizend euro omzet heeft verdient naar Las Vegas mag. Is goed antwoorden Boyd en Jessie enthousiast. Daarna volgt er een high five. Ramona verzekert dat het niks te maken heeft met de bv, ondernemers of structuren. Wie simpelweg als eerste tienduizend euro heeft verdiend, heeft gewonnen. Boyd en Jessie zijn enthousiast en willen graag meedoen. Ze vinden het een goed idee, omdat dit het ondernemen zal bevorderen. Maar of die reis er ook echt in zit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *