Jessie en Romy discussiëren over de koeien van Utopia

Jessie en Romy discussiëren over de koeien van Utopia

Jessie en Boyd lieten gisteren in een presentatie weten dat ze de koeien op wilde laten halen door Boer John. Uiteindelijk is dat niet gebeurd maar over het idee werd afgelopen avond nog volop gesproken. Zo besloot Boyd zijn excuses tegenover Romy aan te bieden.

En dat excuus kan Romy wel waarderen. Maar ze besluit ook nog het gesprek met Jessie aan te gaan. Buiten vertelt Romy over het excuus van Boyd. Maar er komt geen excuses van Jessie. Hij laat Romy weten dat hij haar begrijpt. Maar dat is nu eenmaal de manier waarop ik handel voegt hij eraan toe. De twee belanden al snel weer in een discussie en komen er niet uit. De afgelopen dagen laat je een bepaald gedrag zien, waar ik totaal niet van gecharmeerd ben zegt Romy op een gegeven moment met enige walging in haar stem. Je hebt mij meer dan ooit gekwetst benadrukt ze. Het zal voorlopig niet goed komen tussen de twee, dat is wel duidelijk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *