Boer John komt om de koeien uit Utopia op te halen

Boer John komt om de koeien uit Utopia op te halen

En toen stond daar ineens boer John, Jessie had hem namelijk benaderd om de koeien vandaag op te halen. Maar er ontstond nogal wat onrust. Gaan de koeien echt weg?

De bewoners ontvangen de bekende boer en bij Romy is duidelijk de spanning op haar gezicht af te lezen. Ik hoorde dat jullie plannen hadden om de koeien weg te doen begint John. Romy en Karin stribbelen tegen en laten weten dat dit plan mooi niet doorgaat. Voor John is het allemaal maar onduidelijk en de discussie laait weer op. Al snel besluiten de bewoners om het op zijn Utopiaans op te lossen en het geluid van de toeter galmt door de loods. Romy barst vervolgens los en legt de situatie aan boer John uit. Ze laat weten dat ze de koeien met liefde verzorgd en van ze houdt. Daarbij is dit plan niet overlegd met de rest van de groep, wat buiten proporties is voegt ze eraan toe. Je denkt dat jij hier degene bent die de knoop gaat doorhakken, maar dan zit je verkeerd jongen zegt ze geïrriteerd richting Jessie. John benadrukt dat hij niet zomaar de koeien zal weghalen, maar het wel vervelend vindt dat dit niet van tevoren besproken is. Hij is namelijk voor niets naar Utopia gekomen… Betekend dat toch dat de koeien blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Silvia at 10:56

    Die 3 Rob Boyd en Jessie…wat een nare en vervelende mannetjes…denken daar de dienst uit te maken..om de andere groep als domme en onbelangrijke neer te zetten..ze vinden zichzelf heel intelligent bah wat een misselijke mannetjes..totaal geen respect voor de medemensen daar..bij hun geld ikke ikke en de rest kan stikke..van mij mogen ze op de bank belanden…

  2. Jim at 01:17

    Rob is leuk psychologisch bezig. Lees je eens in op Stanford experiment. Creëren van twee groepen, waar een boven de ander staat. Interessant

    • Jantien at 01:06

      Ik denk inderdaad dat Rob met dit vooropgezette plan is binnengekomen: tweedracht zaaien. Misschien was het zelfs wel een idee van de productie. Als eerste kwam bij mij op het “blauwe ogen en bruine ogen” experiment dat op scholen werd gebruikt om te laten zien hoe makkelijk je dit kunt doen. Jessie loopt wel mee, dit wil zichzelf graag zo belangrijk mogelijk maken. En Boyd vond zichzelf vanaf dag 1 al het baasje. Rob bespeelt de bewoners, een vies spelletje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *