Ramona roept de ondernemers bijeen voor een crisisoverleg

Ramona roept de ondernemers bijeen voor een crisisoverleg

Ramona heeft na het heftige plan van Jessie en Boyd om de koeien vandaag weg te doen uit Utopia de ondernemers nog maar een keer bij elkaar geroepen. Ze wil een crisisoverleg houden.

Ramona legt vervolgens uit dat ze tijdens de presentatie moeite had moeten doen om haar mond te houden, maar nu is het tijd om mijn hart te luchten. Ik vind het smerig dat jullie het besluit, om de koeien een ander thuis te geven. Hebben genomen zonder eerst te overleggen met de rest van de ondernemers. Hoe kan ik jullie ooit vertrouwen? vraagt ze. Ook Billy laat weten dat ze zich buitengesloten voelt. De twee hebben het gevoel dat ze achter de heren aan hobbelen en dat vinden ze niet oké. Ramona wil graag hard werken, maar de werkwijze die nu is gehanteerd past niet in haar Utopia. Nu staan we als groep niet meer sterk voegt Britt er ook nog aan toe. Jessie legt vervolgens uit dat hij inderdaad fout is geweest door niet eerder in details te treden over het voorstel. Maar ik ben ervan overtuigd dat het plan in gevaar zou komen als het van tevoren was overlegd, want dan gingen emoties een rol spelen. Het vertrouwen is weg dat mag duidelijk zijn en de dames houden hun hart vast voor wat er nog meer gaat gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *