Jessie en Boyd delen het heftige plan wat ze willen uitvoeren

Jessie en Boyd delen het heftige plan wat ze willen uitvoeren

Aangezien Jessie, Rob en Boyd alle ondernemers eerder vandaag bij elkaar hebben geroepen is het duidelijk dat er iets groots staat te gebeuren. Jessie roept iedereen weer bij elkaar door de zoemer te gebruiken.

Boyd neemt het woord en presenteert het idee van Jessie en hem. In 2017 staat één ding centraal: ondernemen begint de hij. Hierbij is financiële zekerheid het belangrijkst, maar hiervoor moeten er offers gemaakt worden. Jessie neemt het woord over en de twee laten een berekening zien die ze hebben gemaakt. Volgens de mannen is het een goed plan als de koeienstal wordt weggehaald. Er volgen een aantal foto’s met bewijzen, die aangeven wat voor lasten de koeien meebrengen. Ik heb contact gehad met boer John en de koeien worden over twee uur opgehaald deelt Jessie mee. Romy is het er totaal niet mee eens. De tranen rollen over de haar wangen, terwijl ze het naar Boyd en Jessie uitschreeuwt. Ik houd van die beestjes schreeuwt ze snikkend, terwijl de andere bewoners hun adem inhouden. Het feit dat haar lievelingsdieren weg moeten zonder enig overleg breekt haar hart. Al snel nemen de anderen het voor Romy op, ook zij vinden deze beslissing cru. Victoria merkt op dat het niet alleen gaat om het financiele plaatje, de koeien hebben ook een emotionele waarde. Bas haakt hierop in en ook hij vindt dat de twee dit niet zomaar mogen beslissen. Het centraal veranderd in een grote discussie en de groep keert zich tegen Jessie en Boyd. Het feit dat Rob mee is gegaan in dit plan, wordt ook niet ter harte genomen door de bewoners. Ondertussen is Romy al onderweg naar de stal, om misschien wel voor de laatste keer haar geliefde koeien te knuffelen. Gaan de dieren echt weg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Fred at 16:54

  Deze drie moeten aangepakt worden , zo is Utopia niet bedoeld , het is ook niet leuk meer op deze manier het is ergerlijk .
  Ik en vele kijkers vinden dat Jessie er de eerst volgende keer uit moet , wat verbeeld die gozer zich wel niet

 2. anneke at 16:05

  Weer geen nette beslissing.
  Waarom hebben alleen hun drie het recht om te beslissen.
  De rest moet nu toch echt hun mond eens open doen.
  Heeft iemand van die drie mee geholpen aan de vloer , Volgens mij Jessie niet als hij in zijn nette pak loopt.
  Wanneer komt hij met zijn kroon en cape om uit de boot vandaan lopen en komt hij Utopia binnen.

 3. annelies at 16:04

  wat een laf en laag plan van die drie, zij houden helemaal geen rekening met de gevoelens van een ander. ik hoop dat de andere het idee gaan boycotten dat het niet door gaat. wanneer gaat de leiding deze drie malloten er uit gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *