Jessie heeft een heftig plan

Jessie heeft een heftig plan

Jessie is bezig met iets groots en licht de ondernemers alvast in.

Romy gaf gisteren al aan dat ze merkt dat er erg veel geheimzinnig gedrag is de laatste tijd. De bewoners hebben afgesproken meer transparant te zijn naar elkaar. Alleen Jessie houdt zich niet helemaal aan deze afspraak. De hele dag loopt de hij al in zijn pak rond. Na de komt van de nieuweling Tamlyn roept hij de ondernemers bij elkaar. En vertelt de groep dat hij iets van plan is en dat er vanmiddag meer duidelijk wordt. Het kan heftig worden gaat hij verder. En vraagt dan ook van zijn groep om hem te steunen. We moeten een groep blijven benadrukt hij. Rob heeft nog een toevoeging, hij vindt dat de ondernemers elkaar moeten blijven steunen. En wil graag dat de groep onderling hun frustraties uit en dit niet doet in een centraal. Jessie wil de ondernemers niet vertellen wat hij straks in het centraal gaat vertellen maar hij benadrukt nogmaals dat het heftig gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *