Een aantal reacties na de komst van nieuwe bewoner Tamlyn

Een aantal reacties na de komst van nieuwe bewoner Tamlyn

Terwijl de bewoners druk bezig zijn met de nieuwe vloer heeft nieuweling Tamlyn haar entree gemaakt in Utopia. Nadat Tamlyn zichzelf heeft voorgesteld en de bewoners  haar wat vragen hebben gesteld krijgt ze van Karin en Britt een rondleiding.

Terwijl Tamlyn het terrein rond gaat zoeken Billy, Gina en Ramona elkaar op. De dames moeten lachen omdat Tamlyn zich bezig wil houden met mode, make-up, haar en kleding. Dit zijn precies de dingen waar de drie vrouwen zich ook op richten. Ik denk dat ze het hiet niet gaat volhouden fluistert Billy tegen Gina. Gina moet lachen en reageert dat ze ook erg benieuwd is. Ramona voegt eraan toe dat ze het wel fijn vindt dat er een vrouw is om het beauty kamp te vergroten. Hoe meer hoe beter”, voegt ze eraan toe. Wat is jouw eerste indruk van Tamlyn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *