Bewoners zijn druk bezig met het leggen van de nieuwe vloer

Bewoners zijn druk bezig met het leggen van de nieuwe vloer

Vandaag wordt er hard gewerkt, de nieuwe vloer die laatst geleverd werd moet natuurlijk nog wel even gelegd worden. De bewoners zijn er dan ook druk bezig mee. Ze werden wel even onderbroken door de komst van nieuwe bewoner Tamlyn. De oude vloer wordt gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe. Er is ook een lijmexpert Jan-Willem genaamd om de bewoners een handje op weg te helpen. Hij legt uit hoe het leggen en lijmen van de vloer precies in zijn werk gaat. Na deze uitleg gaan de bewoners samen met de lijnexpert aan de slag! Vorderingen zijn er wel te zien. Naast de rommel wel te verstaan, maar ach dat hoort erbij! Laten we hopen dat de bewoners dit klusje snel hebben geklaard. Wat vindt jij van de nieuwe vloer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *