Nieuwe bewoner Tamlyn is in Utopia gearriveerd!

Nieuwe bewoner Tamlyn is in Utopia gearriveerd!

Deze nieuwe dag begon weer goed, er heeft zich namelijk een nieuwe bewoner in Utopia! Terwijl de bewoners druk bezig zijn met het leggen van de nieuwe vloer, loopt de nieuweling het terrein op. Het gaat om een vrouw die een kist achter zich aan sleept. Vervolgens loopt ze zonder zware kist  richting de loods. Als eerst komt ze Jessie tegen. Nieuwe bewoner? vraagt hij. Misschien antwoordt de vrouw die zich voorstelt als Tamlyn. De twee lopen verder de loods in waar de andere bewoners zijn. Iedereen stopt met werken zodat de voorstelronde kan beginnen.

Tamlyn gaat aan de picknicktafel zitten en stelt zich voor. Ze is 28 jaar, komt uit Haarlem en is model. Ik heb modellenwerk gedaan over de hele wereld en kan niet wachten om geld te verdienen in Utopia. Tamlyn is op Curaçao geboren en ze heeft een lange tijd in Amerika gewoond. Kun je ook een beetje vloeren leggen? vraagt Jessie. Tamlyn geeft toe dat het niet haar specialiteit is, maar wil zeker helpen. Ondertussen lopen Cemal en Bas naar de poort om de kist op te halen. Ramona vindt het erg leuk dat Tamlyn verschillende culturen meeneemt naar de loods. Tamlyn laat weten dat ze beauty erg belangrijk vindt. Daarna haalt ze een aantal foto’s uit haar kist. De bewoners kijken er één voor één na en zijn onder de indruk. Je hebt een erg mooi lichaam wordt er onder andere gezegd. Vervolgens legt Tamlyn uit dat ze in Utopia veel met beauty wil gaan doen. En terwijl Tamlyn over zichzelf vertelt, luisteren de andere bewoners aandachtig naar haar accent. Ik heb het gevoel dat ik Engels tegen je moet spreken zegt Ramona lachend. Vervolgens wordt de nieuwe bewoonster meegenomen voor een rondleiding. Denk jij dat Tamlyn een goede aanvulling is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. margriet at 12:44

    Wat ik zo lees, over deze dame , en begrijp me niet verkeerd. Is dat ze niet zoveel komt doen dan alleen mooi zijn é n mooi gevonden te worden. Want die ligt binnen de kortste keren ook .op de vide .Waarschijnlijk onder het mom van rust en veel slaap is een must om .er goed ui te blijven zien.Want van werken krijg je een afgeleefd uiterlijk.Als je een poosje uit wil rusten ga je Utopia in en je komt ook .nog in beeld .Misschien niet zo aardig van mij . Maar ik zie het niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *