Jessie wil zelf model zijn voor zijn boxershortlijn

Jessie wil zelf model zijn voor zijn boxershortlijn

Een nieuwe dag in het beloofde land is aangebroken. En ondanks de kou zijn de meeste bewoners vroeg wakker. Rob, Jacco en Jessie zijn de eerste die het ontbijt nuttigen. Na het ontbijt vertrekt Jessie richting de gym, hij heeft namelijk een doel. Voor zijn onderbroekenlijn wil hij zelf model staan, hiervoor wil hij goed afgetraind zijn. Wat later klinkt er een hoop lawaai uit de voormalige groene kamer. Het waterbed van Karin wordt leeggepompt. Dit is tijdelijk omdat vandaag aan de nieuwe vloer wordt gewerkt. Jacco en Cemal zijn daarom al druk bezig met het verwijderen van de oude vloer. Ramona begint deze ochtend een stuk minder vrolijk. Ze had met Rob afgesproken om vroeg te gaan sporten. Om 9:00 uur komt ze haar bed mopperend uit. Ik heb me verslapen mompelt ze. Van Rob krijgt ze hiervoor op haar kop. Hij motiveert haar om alsnog te gaan sporten en dit doet ze dan ook. Wat zal deze dag nog meer brengen? Hou de site in de gaten voor meer nieuws! Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *