Jessie wil een boxershortlijn opzetten

Jessie wil een boxershortlijn opzetten

Jessie heeft een nieuw idee om op te zetten. Hij wil namelijk een eigen boxershortlijn opzetten voor mannen. Maar dit is niet genoeg voor hem, het lijkt hem namelijk wel een goed plan om een aansluitende vrouwenlijn hierbij te voegen. Hij roept hiervoor de hulp in van mede bewoner Britt. De twee lopen naar buiten om hun plannen te bespreken, terwijl ze een jaloers kijkende Billy achterlaten in de loods. Het idee van Jessie wordt enthousiast ontvangen door Britt en ze begint gelijk te vertellen hoe ze dit voor zich ziet. Ze heeft genoeg ideeën. Ook Jessie is blij met de samenwerking en belooft aan Britt om een mail te sturen naar het bedrijf waarmee hij wil werken. Binnenkort zal er dan iemand langskomen met stoffen, om de ideeën van de twee verder uit te werken. Denk jij dat het een succes wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 12:15

  Ik heb het gevoel dat brit het wel prettig vind met hem samen te werken. Zij is zakelijk ingesteld en zij wil daar gebruik van maken. Op relatie vlak?? Als het aan jessie ligt wel Ligt er te veel boven op. Hij loopt haar als een loopse hond achterna.Ze lijkt hem nu nog niet zo zitten,maar kan zomaar veranderen.Gaat Jessie ermee door zegt dat genoeg over zijn karakter (precies wat Boyd ook zegt) Gaat britt erin mee dan vind ik haar beslist dom.Hij zei 2 dagen voor de breuk nog tegen billy ik hou van jou en laat je niet gaan.En nog sex gehad en heel vaak. Men zo n iemand en relatie zou ik niet op tv willen komen .En ja alleen maar kleding daar en vooral van hem lingerie????mm weet niet vind het wel raar.

 2. anneke at 20:24

  Ze zal stom zijn om met hem te werken.
  Iemand komt met stof aan ze kunnen maar beginnen, lijkt me sterk
  En elke onderbroek is toch het zelfde
  Dat ga je toch niet kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *