De nieuwe vloer voor in de loods arriveert in Utopia

De nieuwe vloer voor in de loods arriveert in Utopia

De nieuwe structuur Utopia 4.0 genaamd staat in het teken van vernieuwing. Zo is de loods omgetoverd, staat er een nieuwe kachel en de vloer zal ook nog onder handen worden genomen. Rob heeft zich voor de vloer ingezet. De huidige vloer kan volgens hem echt niet meer. Vandaag is er een bedrijf gekomen om een nieuwe vloer te leveren. Rob vangt medewerker vrolijk op. Hij is ontzettend enthousiast over de nieuwe vloer. Wat gaaf! roept hij enthousiast. Ook de andere bewoners komen kijken. Wat mooi horen we er een aantal zeggen. Na een kleine demonstratie over de vloer buigen Jacco, Cemal en Jessie zich over de kleur. Ook Ramona komt erbij staan, zij mag een andere kleur uitzoeken voor de vloer in haar winkel. Alle bewoners zijn enthousiast over de nieuwe vloer en zodra het bedrijf weer is vertrokken beginnen de bewoners met het slopen van de oude vloer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *