Bewoners die vroeg naar bed willen moeten maar buiten de loods gaan slapen

Bewoners die vroeg naar bed willen moeten maar buiten de loods gaan slapen

Met veertien man in één loods leven is niet altijd even fijn. De verschillende slaapschema’s van de bewoners zorgen voor verdeling. Jessie, Jacco en Karin hadden hier een gesprek over. De verschillen tussen de slaapschema’s valt steeds meer op volgens het drietal.Zo houden Boyd en Rob ervan om vroeg naar bed te gaan en willen Jacco en Karin juist  langer opblijven om nog lekker te kunnen kletsen. Ook Victoria die het gesprek opvangt is het hiermee eens en ze laat weten dat ze zich soms schuldig voelt als ze nog lacht, terwijl Rob en Boyd al in bed liggen. Het lijkt Jessie daarom slim dat de mensen die vroeg naar bed willen buiten de loods gaan slapen. Maar hoe Jessie dit precies voor zich ziet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:13

  Het moet niet gekker worden.
  Jessie kan op zijn boot, laten de mannen maar in de caravan slapen .
  Geef ze toe stemming om daar te slapen.
  Ze kunnen wel om 9 uur naar bed willen, en dan moeten hun hun mond houden dacht het niet
  Durft er nu niemand er wat van te zeggen
  Ik zal maken dat die drie tal op de bank kwamen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *