Gina en Billy hebben ruzie tijdens de ondernemers vergadering

Gina en Billy hebben ruzie tijdens de ondernemers vergadering

Deze morgen was er weer een ondernemers vergadering. In dit nieuwsbericht lees je alle besproken punten terug.

Zo worden de financiën besproken, worden nieuwe plannen opgesteld en een plek voor een vergaderzaal bedacht. Dan begint Ramona over een gevoelig onderwerp, waar een aantal ondernemers al van op de hoogte zijn. Jessie legt uit dat Gina truien wil bespatten met verf, net als de truien van Billy Jeans. Gina bevestigd dit en voegt eraan toe dat zij dit met Billy heeft overlegd. Billy zou dit goed hebben gevonden. Het gaat namelijk maar om een klein randje met welgeteld dertig spettertjes legt ze verder uit. Billy laat alleen weten dat ze het toch niet ziet zitten. Gina knikt en reageert dat ze het begrijpt en wel logisch vind. Wel vind ik dat je het eerder had kunnen zeggen en het niet nu door Jessie in de vergadering hoeft aan te laten kaarten. Billy die zich aangevallen voelt barst in huilen uit. Het zal wel snikt ze. Ik vind dat ik ruimte moet krijgen om privézaken een plekje te geven. Ik ben prikkelbaar dit omdat mijn relatie net over is. Jessie komt naast haar zitten en slaat een arm om haar heen. Gina vindt op haar beurt dat de rest daar niet zo onder hoeft te leiden, maar dit schiet bij Billy in het verkeerde keelgat. Ik mag ook gewoon zeggen wat ik vind benadrukt Gina. Billy verlaat nu de vergadering en loopt boos naar buiten. Ze stampt over het terrein, waarna ze Ramona tegen het lijf loopt. Billy vertelt dat ze maar even goed met Gina moet praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *