Billy ziet Jessie steeds meer naar Britt toe trekken

Billy ziet Jessie steeds meer naar Britt toe trekken

Sinds de relatiebreuk met Jessie heeft Billy het zwaar. Haar emoties gaan alle kanten op maar ze probeert zich sterk te houden. Dit lukt redelijk maar als Billy Jessie naar buiten ziet lopen met Britt schiet ze in de stress. Eerder had Billy het gevoel al dat Jessie Britt wel ziet zitten. En als de twee samen naar buiten lopen staat Billy vanuit de loods naar hen te kijken. Ze verliest de twee geen moment uit het oog. Dan loopt Billy ook naar buiten en gaat een eindje van Jessie en Britt vandaan zitten. Denk je dat Britt hem ook leuk vindt? vraagt ze aan Jacco die bij haar komt staan. Jacco heeft er eigenlijk geen antwoord op. Maar laat weten dat Jessie wel een move gaat maken richting Britt. Billy houdt zich ondertussen groot. Maar na het gesprek tussen Jessie en Britt barst ze in tranen uit bij Romy. Ik zie het gewoon voor mijn ogen gebeuren snikt ze. Romy stelt haar gerust en niet veel later komt ook Jessie bij Billy kijken. De twee knuffelen en Jessie vindt het fijn dat Billy haar onzekerheden met hem bespreekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:38

    het beste is wat billy kan doen(als ze wat over het liefdes verdriet heen is)Doorgaan met haar kleding lijn. En vooral lol maken vooral o.a.met Boyd en enkele anderen .Die 2 liggen samen qua humor veel dichter bij elkaar en begrijpen elkaar veel beter. Samen met de anderen lekker lol maken en een wijntje drinken. ( Hoor net dat romy/ramona jessie apart nemen en zeggen…duidelijk te zien jessie je bent verliefd.en heb een big smile op je gezicht) Jessie zegt iets over billy(geen leuke opmerking)Loopt zingend rond….Ik ben verliefd en zingt het liedje verder. Nog nooit zo n botte en nare vent meegemaakt. Bah naar ventje.

  2. maria at 12:25

    In haar geval zou ik ook jaloers zijn heel normaal.Vooral als jessie het 2 dagen ervoor uit heeft gemaakt. (terwijl hij 2dagen ervoor nog gezegd heeft…billy ik laat je niet meer gaat,Ik hou van jou)Dus weer een bevestiging wat vooral boyd en wij al hadden gezien dat Jessie geen gevoel of empathie voor anderen heeft Boyd zei zelfs dat hij vrouwen schofterig behandelt.Die zei meteen erbij jessie zet zich zelf zo neer vooral naar de buitenwereld.En vooral niet voor vrouwen.Een ij koude. Hij heeft trouwens wel altijd gezegd dat hij geen moeite heeft om vrouwen te dumpen en daar geen gevoel bij heeft ,terwijl de vriendin …verdriet heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *