Bas en Billy vinden steun bij elkaar

Bas en Billy vinden steun bij elkaar

Afgelopen avond hadden Billy en Bas een gesprek over de liefde. Over een onderdeel wat ook bij liefde hoort, namelijk liefdesverdriet.

Het gesprek vond plaats op de bank. Bas vraagt Billy hoe het gaat en ze vertelt hem open over haar gevoelens. Zowel Jessie als zijzelf hebben geen hoop meer dat hun relatie nog goed komt, maar ze vindt het wel moeilijk dat de breuk zo onverwachts kwam. Ik vond het nog wel leuk namelijk benadrukt ze. Al snel gaat het over de relatiebreuk van Bas en Do. Bas heeft het er ook moeilijk mee. Hij denkt op zijn beurt dat hij en Do elkaar vast nog zullen zien buiten Utopia. En voegt eraan toe dat het uitmaken wel de beste beslissing was. Wel mis ik haar aanwezigheid in Utopia. Mijn gevoelens voor haar zijn zeker nog niet weg benadrukt hij. De twee kletsen nog even door en ze lijken duidelijk steun uit elkaar te halen. Ze weten elkaar ook nog eens op te vrolijken. Met name als Billy vertelt dat ze in haar relatie overal open en eerlijk over is geweest en helemaal zichzelf was, grapt Bas dat ze dat misschien maar niet had moeten doen. Dat doe ik nooit meer zegt Billy lachend, terwijl ze opstaat en wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:44

    Bas maar ook boyd geven haar meer (welgemeende ) steun dan jessie. Want die zei vanmorgen dat hij er geen behoefte aan heeft en haar wel links kan laten liggen.Hij doet het eigenlijk voor haar. Maar loopt wel zingend rond …Ik ben verliefd enz en de lente komt en loopt vrolijk lachend rond.En dat na 2 dagen ervoor de breuk. Dus Bas kan inderdaad een grote steun zijn. Die weet ook wel hoe jessie is….een ijs kouwe. Nare vent bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *