De boot van Jessie is knal roze!

De boot van Jessie is knal roze!

Afgelopen avond hebben Bas, Billy en Boyd een grap met Jessie uitgehaald. Het drietal heeft namelijk in zijn boot knalroze geverfd. Terwijl Jessie al sliep is de boot grondig door het drietal voorzien van een laagje opvallende verf.

In het midden van de nacht, toen Jessie naar het toilet ging viel het hem al op dat er wat veranderd was aan zijn boot. Maar deze ochtend wordt het hem duidelijk wat zijn mede bewoners uit hebben gehaald. Als hij opstaat en de boot afklimt, staat hij te kijken naar zijn  ooit zo mooi witte boot. Ze zijn het onderste randje vergeten zegt hij, terwijl hij een achtergebleven spuitbus opraapt en de boot verder begint in te kleuren. Ze hebben half werk afgeleverd, het moet een minimalist zijn geweest gaat hij  verder. De grap van Billy, Bas en Boyd maakt overduidelijk weinig indruk op Jessie. Als de spuitbus leeg is vertrekt hij richting de loods, waar hij tegen Karin zegt dat het hem niet zoveel uitmaakt en dat hij de boot lekker roze laat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:49

    Ze hadden alles roze en paars moet spuiten .Maar hadden niet genoeg verf.Ze hadden erbij moeten zetten Geschikt voor de gay pride in amsterdam..of iets dergelijks .Of L….L. En nog meer van die teksten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *