Britt doet een fotoshoot voor een lingeriemerk

Britt doet een fotoshoot voor een lingeriemerk

Britt werd eerder benaderd voor een fotoshoot. Een shoot voor een lingeriemerk. Vandaag is de dag dat dit op gevoelige plaat wordt vastgelegd. Gina heeft haar mede bewoner mooi opgemaakt en ook haar kapsel verzorgt. Niet veel later verschijnt de fotograaf en zodra het decor is gebouwd kan Britt uit de kleren. Terwijl Britt verschillende poses voor de camera doet, kijkt de rest van de bewoners toe. Vooral de mannelijke bewoners zijn erg onder de indruk van zij allemaal te zien krijgen. De fotograaf heeft nog een verrassing voor Boyd, want hij mag figureren in de fotoshoot. Het plan is dat hij Britt, die slechts is gekleed in lingerie gaat tatoeëren. Hij gaat voor deze foto natuurlijk geen echte tattoo zetten, maar zogenaamd. Hierboven een afbeelding van de fotoshoot, het resultaat mag er zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 15:40

  Ben het met je eens Anneke, in Utopia krijgt ze aandacht want ze is de enige en buiten zijn er heel
  veel mooie meisjes die dit willen maar niet aan bod komen dus een linke zet van Britt.
  Ze denken allemaal beroemd te worden in Utopia.

 2. anneke at 13:46

  Waarom een fotoshoot in Utopia en waarom niet in de buitenwereld.
  Ze is daar toch net zo mooi.
  Of gaat dit alleen om reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *