Ramona wil dat de ondernemers voortaan in pak gekleed gaan

Ramona wil dat de ondernemers voortaan in pak gekleed gaan

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? Het was vrij rustig maar ondanks dat is er wel wat gebeurd. In deze samenvatting lees je dat terug zodat je weer op de hoogte bent.
Ramona neemt Jessie apart om het een en ander te bespreken. Het valt haar op dat het goed gaat met de ondernemers. We verdienen veel geld voegt ze eraan toe. Daarom wil ik aan het einde van de maand met alle ondernemers uit eten. Of te wel eten bestellen. Ook wil Ramona dat de ondernemers vanaf begin volgende maand in een pak gaan rondlopen. Jessie vindt dit op zijn beurt een goed idee. Verder hebben Karin en Kevin het eten verzorgd.  Overheerlijke Hollandse pot. Wat later is het druk in de gym. Eerst zien we Ramona zich uitleven en daarna volgen Jessie en Boyd. Verder was het, zoals we aangaven rustig. We komen zo terug met meer nieuws uit Utopia!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. carla at 12:20

    Hoe belachelijk kan je het maken, de heren in pak.Ja tuurlijk ziet Jessie dat zitten, die loopt alvanaf het begin met een schrijfblok te zwaaien, sjonge zeg, heet dat Samenleving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *