Gina kiest een prinsessenjurk uit voor haar feest

Gina kiest een prinsessenjurk uit voor haar feest

Binnenkort geeft Gina een prinsessenfeest. De voorbereidingen is ze al volop mee bezig. Zo heeft ze bezoek ontvangen. Iemand met een echte prinsessenjurken kwam langs. Voor Gina is het tijd om er een uit te kiezen. Zodra de jurken het terrein op worden gebracht, rent Gina er enthousiast naar toe. Ze leidt de verkoopsters naar de safezone, waar de prinsessenkleding uitgestald kan worden. Vervolgens komen de meest grote, flamboyante gewaden komen tevoorschijn en met glinsterende ogen bekijkt Gina het aanbod. Vrolijk begint de toekomstige prinses met het passen van de jurken. Uiteindelijk vindt ze een geschikte jurk voor het feest. Denk jij dat het een succes wordt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
    • annelies at 00:05

      dat zal zeker een goede zet zijn maar ik denk dat de regie dat niet zal doen wat wel heel jammer is want dan is er eindelijk weer wat leuks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *