Bas wakkert de strijd tussen de idealisten en ondernemers aan

Bas wakkert de strijd tussen de idealisten en ondernemers aan

De groep is verdeeld in twee groepen, namelijk de ondernemers en idealisten. Er is enige strijd tussen hen maar door een plan van Bas kan die strijd mogelijk nog eens heftiger worden.

Bas heeft namelijk iets geregeld voor de idealisten. Binnenkort zullen ze trotse eigenaren zijn van hun eigen fairtrade koffiemerk “De Koffiebaas”. En dit terwijl Rob ook een eigen koffiemerk heeft. Als Bas het ontwerp voor zijn koffiemerk ontvangt, laat hij het trots aan Victoria zien. De twee kunnen niet wachten op de reactie van Rob en de rest van de ondernemers en printen het ontwerp onmiddellijk uit. Om er zeker van te zijn dat Rob weet van hun idee, plakt Bas het logo prominent op het koffieautomaat. Als Rob het affiche even later ziet hangen, kan hij zijn lach niet inhouden. Geweldig! roept de sportfanaat enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *