Hoe verliep de eerste avond van Tamlyn?

Hoe verliep de eerste avond van Tamlyn?

Afgelopen avond hebben de bewoners een standhouders borrel gehad met de standhouders van de sprookjesmarkt van aankomende zondag. Het was een gezellige avond waarin nieuwe bewoonster Tamlyn de bewoners een beetje beter heeft leren kennen. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en de ochtend is alweer voorbij. Maar wat gebeurde er deze ochtend allemaal?

Tamlyn haar eerste nacht zit erop en aan Romy vertelt ze dat ze kort maar toch lekker heeft geslapen. Vervolgens gaat de nieuweling haar make-up doen. Jessie en Billy worden weer samen wakker ondanks het feit dat de twee geen relatie meer hebben. Ook de andere bewoners worden langzaam wakker. Ramona begint haar dag samen met Rob in de sportschool en Romy is druk bezig met de voorbedingen van haar presentatie. Na de koeiendiscussie wil ze de groep vertellen wat er nodig is voor de koeien en waarom de koeien moeten blijven. Ook Ramona en Billy werken even later een presentatie uit. De dames willen naar Las Vegas en willen hun plan aan de groep presenteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *