De groep komt bijeen om te praten over de koeien

De groep komt bijeen om te praten over de koeien

Romy drukt op de zoemer, ze wil het hebben over de koeien. En het plan wat Jessie en Boyd gisteren voordroegen. De twee heren willen namelijk de koeien weg doen uit Utopia. Romy en een aantal andere bewoners zien dat niet zo zitten. Bovendien had het eerst overlegd moeten worden. Romy heeft deze ochtend een presentatie gehouden om de koeien in Utopia te houden. Wat moet er nu met de koeien gebeuren?

Als de groep bij elkaar zit begint Jessie eerst over dde financiën. Daarna neemt Romy het woord over en begint over de koeien. Romy laat weten dat ze de koeien al maanden verzorgd en dat ze van hen is gaan houden. Ik ben het er niet mee eens. En heb een duidelijk plan wat ik wil presenteren. Zo heeft Romy de volledige kosten van de koeien in kaart gebracht. Jessie wil dat deze kosten niet meer door de bv gedekt worden, om deze reden heeft Romy bedacht hoe deze kosten wel gedekt kunnen worden. En benadrukt nogmaals dat de aanpak en Jessie niet kan. Ook wil ze weten wat de rest van de bewoners van de koeien kwestie vindt. Ze maakt een rondje waarin iedereen zijn mening geeft en aangeeft hoe hij of zij denkt dat de kosten moeten worden gedekt. Veel van de bewoners vinden dat zowel de ondernemers als de minimalisten moeten opdraaien voor 50% van de kosten. Billy staat echter compleet achter Boyd en Jessie en Bas vindt dat de ondernemers, die veel winst maken, voor de kosten moeten omdraaien. Romy vertelt vervolgens haar idee en hierbij laat ze ook een schema zien voor het schoonmaken van de stallen. Ze vraagt hierbij de hulp van haar mede bewoners. Gina biedt aan om haar te helpen. Ook Karin steekt haar vinger op, ook wil ze nog even benoemen dat ze de beslissing van Jessie en Boyd schandalig vindt. Hierna bieden ook Tamlyn, Britt en Victoria hun hulp aan. Samen komt de groep een stuk verder, maar over het dekken van de kosten worden ze het niet eens. De koeien lijken echter wel te blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Dik at 12:45

    Dit moet van uit de BV betaald worden. En laat Ramona alstublieft die grote melkmuil dichthouden met haar opmerking. Dat zij bij de ondernemers zit en daar fuckinghard voor moet werken. Werken de minimalisten niet hard genoeg zonder deze groep kan Ramona haar winkel sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *