Er is een oplossing om de kosten van de koeien te dekken!

Er is een oplossing om de kosten van de koeien te dekken!

Na de bespreking en presentatie over de koeien uit Utopia komen de minimalisten bij elkaar om nog eens over de kwestie te spreken.

De minimalisten en ondernemers kwamen er niet uit over hoe de kosten van de koeien gedekt moeten worden. En daarom gaan de minimalisten er nog eens over praten. Bas is heel duidelijk hij vindt dat de ondernemers moeten opdraaien voor de kosten. De andere minimalisten zijn het naar mate het gesprek vordert steeds meer met hem eens. Samen komen ze dan ook tot een, naar hun idee goede oplossing. Opnieuw gaat de zoemer en de bespreking wordt daardoor onderbroken. Billy en Ramona hebben de groep namelijk ook iets belangrijks te vertellen. Namelijk het idee over Las Vegas. Na het verhaal van deze twee dames vraagt Romy even de aandacht van de hele groep er is namelijk een oplossing voor de koeien. Victoria presenteert de oplossing en zegt dat het niet mogelijk is om geld te halen uit het potje van de minimalisten. Het voorstel is dan ook dat de bewoners voortaan hun eigen alcohol moeten betalen. Daarnaast zal de opbrengst van de bar en van de foto’s op de markt naar de koeien gaan en zo de kosten volledig dekken. Jessie is het niet met dit voorstel eens omdat volgens hem de kosten dan indirect nog steeds door de bv gedekt worden. Hierdoor belanden Jessie in Bas in een discussie waar Ramona abrupt een einde aan maakt. Ze spreekt beide groepen, de ondernemers en de minimalisten streng toe. Ze vindt het belachelijk dat de krachten van beiden groepen niet gebundeld kunnen worden om zo een oplossing te vinden. Na een pittig overleg worden de bewoners het uiteindelijk eens, het idee van de minimalisten gaat door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lin at 21:23

    Ik vond het al absurd dat de bewoners niet zelf voor hun alcohol hoefden te betalen.. maar ja.. t is utopia en niet de echte wereld..
    Bijzonder om te zien dat sommige bewoners de realiteit een beetje uit het oog verliezen. Omgang met elkaar, gesloten houdingen en (gebrek aan) respect .. pfff.. absoluut niks utopiaans aan.. #notmyutopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *