Ramona en Billy vertellen over de Las Vegas wedstrijd

Ramona en Billy vertellen over de Las Vegas wedstrijd

Ramona had gisteren een idee waar ze al over vertelde. Ze wil de bewoner die als eerste 10.000 euro omzet naar Las Vegas sturen. Ze besluit om dit met Billy aan de groep voor te dragen.

Ramona is gekleed in een zwart leren jack met allemaal bling bling en beide dames dragen een zonnebril. Ramona begint de presentatie met de vraag of de groep niet negatief wil reageren. Wat ik ga presenteren is niet alleen voor mijzelf, het is voor iedereen. En we verdienen het allemaal benadrukt ze. De groep wordt nieuwsgierig en Ramona vervolgd haar verhaal. We hebben beide een droom, we willen naar Las Vegas. Om deze reden hebben we een spel bedacht. De Utopiaan die als eerste 10.000 euro winst heeft binnengehaald, mag naar Las Vegas. En ook mag deze persoon nog iemand meenemen. De wedstrijd begint morgen. Alle bewoners beginnen met nul euro. Ramona legt vervolgens de spelregels uit. De bewoners reageren enthousiast en gaan de strijd aan. Maar wie zal er winnen en naar Las Vegas gaan? En zal dat ook echt gaan gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Dik at 15:34

    Dit is echt een belachelijk idee moet je kijken wat daar de kosten van kan zijn. En dan maken ze zich druk om een paar koeien. Ikke en de rest kan stikke dat is Utopia op het moment. Fatsoen kennen ze niet het vloekt en de meeste erge dingen flappen ze er uit. Ook als ze aan het eten zijn de één doet de mond nog verder open als de ander. Bij Boyd ook het lijkt net zo’n cementmolen je ziet het eten zo rollen in die grote muil van hem. Er zijn er maar weinig inwoners die de fatsoensnormen kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *