Ramona ziet groepjes in de ondernemers groep ontstaan

Ramona ziet groepjes in de ondernemers groep ontstaan

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. Rob en Ramona zijn al vroeg uit de veren om te gaan sporten. Terwijl de twee druk bezig zijn, vraagt Rob hoe het nou eigenlijk met Ramona gaat. Ramona denkt dat Rob doelt op haar fysieke gesteldheid zegt dat het goed met haar gaat. En voegt eraan toe dat ze veel sport en goed eet. Maar dat is niet het gene wat Rob wil weten. Hij is benieuwd wat ze van de huidige structuur en sfeer vindt. Weet je wat het is Rob, ik heb me voorgenomen om me vooral om mijzelf te richten antwoordt Ramona. Rob vraagt door en wil graag weten wat Ramona opvalt. Ramona zegt dat ze ziet dat er groepjes in de ondernemers groep ontstaat. Hiermee doelt ze voornamelijk op Jessie en Boyd. Rob is het daarmee eens en laat weten dat hij hetzelfde ziet. Hij wil graag weten wat Ramona ervan vindt maar ze is er klaar mee. Ik kies voor mijzelf en probeer weinig van Jessie en Boyd aan te trekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:51

    Heel goed gezien Rob en ramona. Jessie en boyd die hebben alleen maar dollars tekens in hun ogen. Willen er zo veel mogelijk geld uitslepen. Ze beramen allerlei foefjes om zelfs zoveel eruit te slepen en de andere ondernemers kan hen niet zoveel schelen.En ja zaaien tweestrijd tussen de ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *