Jessie, Billy en Boyd bespreken of Romy wel geschikt is als lid van de ondernemers groep

Jessie, Billy en Boyd bespreken of Romy wel geschikt is als lid van de ondernemers groep

Romy heeft vandaag al meerdere malen aangegeven dat ze misschien wil overstappen naar de ondernemers groep. Jessie, Boyd en Billy bespreken haar twijfels. Want past Romy wel bij de ondernemers?

Jessie zegt dat hij Romy wel een kans wil geven. Ik zie dat Romy potentie heeft en denk dat de ondernemersgroep haar een duwtje in de goede richting kan geven. Billy en Boyd zijn op hun beurt wat minder enthousiast. Ze vragen zich af of Romy wel ondernemend genoeg is om over te stappen. Ook vragen zich af of de ondernemers haar wel nodig hebben en ze zijn bang dat ook Cemal wil overstappen als Romy bij de ondernemers komt. Jessie vindt op zijn beurt dat zij zich daar geen zorgen over hoeven te maken. En oppert een proefperiode en wil ook dat ze haar product eerst onderbrengt bij de ondernemers.  Als dit een succes wordt en ze kan zich bewijzen, dan zou ze definitief de overstap kunnen maken. Boyd en Billy lijken nog steeds niet heel enthousiast. Ze vragen zich af wat Romy’s doel precies is. Als ze alleen maar uit is op meer zakgeld, is dat voor hen niet de goede reden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. annelies at 23:15

    waar zijn die drie dan mee bezig zij zijn geen haar beter, ik begrijp toch al niet waarom er twee groepen moeten zijn. zijn de ondernemers zo veel meer dan de anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *